Standaard Webdesign

Standaard webdesign is een flexibele en betaalbare oplossing voor particulieren, zelfstandigen of verenigingen die aanwezig willen zijn op het Internet. Uw webdesign bestaat minimum uit een pagina met een beknopte voorstelling van uw activiteiten en uw contactgegevens. Verder bepaalt u zelf de nodige uitbreidingen zodat u enkel betaalt voor wat u écht nodig hebt.
Om de vindbaarheid van uw website te verzekeren, geniet u van een standaard aanmelding bij bekende zoekmachines.

Standaard webdesign is beschikbaar vanaf 199 € (eenmalige kost)

Creatief webdesign met uw huisstijl als inspiratiebron

Webdesign met uw huisstijl als inspiratiebron

Uw website ontwerp krijgt een uniek webdesign met uw huisstijl als inspiratiebron.
U bepaalt zelf de stijl en het kleurgebruik en onze creatieve webdesigners ontwerpen een oogstrelend design.

Logo ontwerp

Logo ontwerp

Een bedrijfslogo is het uithangbord van uw onderneming. Een aantrekkelijk logo kan u extra klanten bezorgen terwijl een slecht logo potentiële klanten kan afschrikken.
Wij ontwerpen een verfrissend nieuw logo voor uw bedrijf. U bepaalt u zelf het kleurgebruik, lettertype of andere specificaties of u laat het ontwerp over aan onze creatieve designers.

Logo ontwerp: 249 €

Informatie over uw activiteiten, producten en/of diensten

Uitgebreide informatie

Uw website beschikt standaard over een pagina waarin u uw bezoekers bondig kan informeren over uw activiteiten of producten. Uw webdesign is steeds uitbreidbaar met extra (dynamische) pagina's met meer informatie zodat uw website kan meegroeien met uw activiteiten.

Extra webpagina

Extra webpagina's

Uw website is uitbreidbaar met een onbeperkt aantal webpagina's zodat uw website kan meegroeien met uw activiteiten. Op uw verzoek voegen we extra pagina's toe met meer informatie over diensten of producten.


Extra webpagina: 49 €

Dynamische webpagina (catalogus, gastenboek, formulieren, …)

Dynamische pagina

Heeft u een uitgebreide productcatalogus, wilt u eenvoudig de inhoud van uw website wijzigen, uw bezoekers online laten bestellen, …?
Met dynamische pagina's beschikt u over meer functionaliteit.

U ontvangt vrijblijvend een offerte naargelang de omvang van het project en de nodige functionaliteiten.

Contactpagina

Contactpagina voor uw website

Met een contactpagina hebben uw bezoekers een gebruiksvriendelijke manier om u te bereiken. Het contactformulier controleert de geldigheid van de gegevens en verstuurt de berichten rechtstreeks naar uw mailbox.

Contactpagina: 79 €

Nieuwspagina

Nieuwspagina

Een nieuwspagina met extern nieuws uit uw vakgebied (en eventueel uw eigen RSS-nieuwskanaal) zal gewaardeerd worden door uw bezoekers. Wij gaan voor u op zoek naar geschikte nieuwsfeeds en integreren ze in uw website.

Nieuwspagina: 99 €

Sitemap

Sitemap

Een sitemap biedt bezoekers en zoekmachine robots een overzicht van alle webpagina's van uw website. We ontwerpen een HTML sitemap voor uw website en een XML sitemap die we aanmelden bij de Google Sitemaps dienst.

Sitemap: 79 €

Digitalisatie van foto's en documenten

Digitalisatie van foto's en documenten voor uw website

U heeft reeds folders, brochures of teksten voor uw website? Dan zorgen wij voor de digitalisatie van uw teksten. Indien u niet beschikt over tekst voor uw website, kan u gebruik maken van onze copywriting dienst.

Als u beschikt over foto's voor uw webdesign, zorgen wij voor de digitalisatie en de web-optimalisatie van de illustraties. U kan ook gebruik maken van onze fotografie diensten voor het nodige beeldmateriaal of we geven u informatie en advies over de aankoop van stock foto's.

Copywriting diensten

Copywriting diensten

Heeft u nood aan goed geschreven teksten over uw activiteiten, producten of diensten?
Onze copywriting service schrijft doordachte tekst en verzamelt boeiende inhoud voor uw website.

Copywriting service: 60 € per pagina

Fotografie diensten

Fotografie diensten

Wil u graag enkele unieke foto's voor uw website?
Wij komen bij u langs om het nodige beeldmateriaal voor uw webdesign te verzamelen.

Fotografie service: 99 € + 15 € per afgewerkte foto

Website vertaling

Website vertaling

Voor het ontwerp van een meertalige website werken wij samen met externe vertaaldiensten. Naargelang de vereiste talen en de aard van de tekst kiezen we een geschikt vertaalbureau met een gunstige offerte.

U ontvangt vrijblijvend een offerte voor de website vertaling

Standaard aanmelding bij zoekmachines

Standaard aanmelding bij zoekmachines

Om de vindbaarheid van uw website te verzekeren, melden we uw website aan bij de bekendste zoekmachines. Om meer bezoekers op uw website te ontvangen kan u steeds gebruik maken van onze uitgebreide aanmeldingservice.
Enkel een webdesign met zoekmachine optimalisatie kan een toppositie in zoekmachines verzekeren.

Uitgebreide aanmelding bij zoekmachines, internetgidsen en relevante websites

Uitgebreide zoekmachine optimalisatie

Met een uitgebreide aanmelding bij zoekmachines, internetgidsen of relevante websites haalt u doelgericht meer bezoekers naar uw website.

U ontvangt 25 % korting op alle aanmeldingsdiensten

Gedetailleerde statistieken over uw bezoekers en het rendement van uw website

Website statistieken

Waar komen uw bezoekers vandaan en hoe ervaren ze uw website? In welke zoekmachines scoort uw website en met welke zoekwoorden? In samenwerking met Google Analytics bieden we u nauwkeurige visuele rapporten over uw website aan.

Geen extra onderhoudskosten

Website onderhoud

U betaalt geen extra onderhoudskosten. Wij houden uw website up-to-date en verrichten kleine aanpassingen op uw verzoek (bijv. wijziging contactgegevens of vervangen van een foto). Indien u vaak de inhoud van uw website wil aanpassen, kiest u beter voor dynamische pagina's met CMS zodat u steeds eenvoudig tekst of foto's kan wijzigen.
Voor uitvoerige wijzigingen bezorgen we u vrijblijvend een offerte.

Persoonlijke service en professioneel Internet advies

Persoonlijke service en professioneel advies

Tijdens onze samenwerking geniet u steeds van objectief professioneel advies over uw Internet-projecten. U praat steeds met de ontwikkelaars van uw project zodat wij u een persoonlijke service zonder ingewikkelde procedures kunnen garanderen.

Website ontwerp

Hoe ontwerpen we uw website?

Verkennend gesprek

We luisteren naar uw doelstellingen en bepalen samen de inhoud en stijl van uw webdesign. We verzamelen informatie over uw activiteiten en onderzoeken de huidige webdesign trends in uw vakgebied.

Voorstelling van het website ontwerp

We stellen u het concept van uw webdesign voor met een duidelijke kostprijs en deadline. U krijgt vrijblijvend informatie en objectief advies over de keuze van uw domeinnaam, webhosting en andere opties.

Ontwikkeling van uw website

Uw webruimte en domeinnaam wordt gereserveerd, foto's en teksten worden gedigitaliseerd, webpagina's worden opgemaakt, …. Met aantrekkelijke inhoud die afgestemd is op uw doelgroep leggen we een goede basis voor Internet marketing.

Publicatie en marketing van uw website

Om de vindbaarheid van uw website te verzekeren, melden we uw website aan bij de bekendste zoekmachines. Aan de hand van uitgebreide statistieken over uw bezoekers kan u het rendement van uw website volgen.
Optioneel kan u gebruik maken van onze Uitgebreide aanmelding bij zoekmachines, gidsen en relevante websites of starten we een online advertentiecampagne voor uw website. Indien u topposities in zoekmachines wil bereiken, kiest u beter voor webdesign met zoekmachine optimalisatie.

"De website ziet er fantastisch uit. Ik ontvang veel complimenten van klanten en leveranciers."
Marc B. - TasteWine@Home

Webdesign en internet promotie projecten

ZERO Webdesign Nieuws

Website KMKCars.be uitgebreid en restyledDe website van autohandelaar KMK Cars werd opgefrist en uitgebreid. Bezoek de website om het resultaat te bekijken.
TasteWine@Home.com website opgefristTasteWine@Home.com onderging een restyling door het ZERO Webdesign bureau. Dankzij het succes van de website werd de inhoud uitgebreid en de lay-out restyled.
Motorsport website in opbouwBinnenkort kan u terecht bij Beheyt Motorsport voor informatie over karting en andere motorsporten.

0477 485 688