Webdesign met zoekmachine optimalisatie

Webdesign met zoekmachine optimalisatie maakt uw website vindbaar door een hoge positie in zoekmachines. Door het gebruik van sitemaps en HTML standaarden heeft uw webdesign een optimale toegankelijkheid voor zoekrobots. De inhoud van uw website wordt geoptimaliseerd met efficiënte trefwoorden zodat u met populaire zoektermen topposities in zoekmachines kan bereiken. We bezorgen uw website doelgericht meer bezoekers door een uitgebreide aanmelding bij zoekmachines, internetgidsen en relevante websites.

Webdesign met zoekmachine optimalisatie bezorgt uw website een hoge positie in populaire zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie van een website is een intensiever proces dan standaard webdesign. Tal van webdesign aspecten beïnvloeden de rangschikking in de zoekresultaten. Bovendien wijzigen zoekmachines vaak de zoekalgoritmen en rangschikkingsmethoden. Een geoptimaliseerde website moet dus continu bijgewerkt worden zodat uw website steeds een betere positie in zoekresultaten kan bereiken. Een toppositie kan echter nooit gewaarborgd worden. Daarom betaalt u ons enkel voor behaalde resultaten.

Webdesign met zoekmachine optimalisatie is beschikbaar
vanaf 899 € (eenmalige ontwerpkost) + bonus voor behaalde doelstellingen

Creatief webdesign met uw huisstijl als inspiratiebron

Webdesign met uw huisstijl als inspiratiebron

We maken geen gebruik van website sjablonen: elk webdesign is een uniek ontwerp. U bepaalt zelf de stijl en het kleurgebruik van uw website en onze creatieve webdesigners bezorgen u een oogstrelend ontwerp. Heeft u al een logo, folders of drukwerk, dan ontwerpen we een professionele website met dezelfde look & feel als uw huisstijl.

Logo ontwerp

Logo ontwerp

Een bedrijfslogo is het uithangbord van uw onderneming. Een aantrekkelijk logo kan u extra klanten bezorgen terwijl een slecht logo potentiële klanten kan afschrikken.
Wij ontwerpen een verfrissend nieuw logo naar uw wensen. U bepaalt u zelf het kleurgebruik, lettertype of andere specificaties of u laat het ontwerp over aan onze creatieve designers.

Logo ontwerp: 249 €

Uitgebreide informatie over uw activiteiten, diensten en/of producten

Uitgebreide informatie

Uw website beschikt standaard over 5 geoptimaliseerde pagina's waarin u uw bezoekers uitvoerig kan informeren over uw activiteiten, producten en diensten. Uiteraard kan u op elk moment uw website uitbreiden met extra (dynamische) pagina's, een nieuwspagina, gastenboek, … .

Extra webpagina

Extra webpagina's

Bij een uitbreiding van uw activiteiten of productengamma is het belangrijk dat uw website kan meegroeien. Daarom is uw website steeds uitbreidbaar met een onbeperkt aantal pagina's. Vanzelfsprekend wordt elke extra pagina ook geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Extra webpagina: 79 €

Dynamische webpagina (catalogus, gastenboek, mailinglijst, …)

Dynamische pagina

Heeft u een uitgebreide productcatalogus, wilt u eenvoudig de inhoud van uw website wijzigen, uw bezoekers online laten bestellen of bezoekersinformatie opslaan in een database?
Met dynamische pagina's beschikt u over meer functionaliteit.

U ontvangt vrijblijvend een offerte naargelang de omvang van het project en de nodige functionaliteiten.

Nieuwspagina

Nieuwspagina

Een nieuwspagina met extern nieuws uit uw vakgebied (en eventueel uw eigen RSS-nieuwskanaal) zal gewaardeerd worden door bezoekers en zoekmachines. Wij gaan voor u op zoek naar geschikte nieuwsfeeds en integreren ze in uw website.

Nieuwspagina: 99 €

Contactpagina

Contactpagina voor uw website

Met een contactpagina hebben uw bezoekers een eenvoudige manier om u te bereiken. U ontvangt de berichten rechtstreeks in uw mailbox. Met de autoresponder kan u berichten automatisch laten beantwoorden (bijv. tijdens uw jaarlijks verlof).

Digitalisatie van foto's en documenten

Digitalisatie van foto's en documenten voor uw website

U heeft reeds folders, brochures of teksten voor uw website? Dan zorgen wij voor de digitalisatie en zoekmachine optimalisatie van uw teksten en foto's. Indien u niet beschikt over voldoende inhoud voor uw website, kan u gebruik maken van onze copywriting diensten.

Als u beschikt over foto's voor uw website, zorgen wij voor de digitalisatie en de web-optimalisatie van de illustraties. U kan ook gebruik maken van onze fotografie diensten voor het nodige beeldmateriaal of we geven u informatie en advies over de aankoop van stock foto's.

Copywriting diensten

Copywriting diensten

Heeft u nood aan goed geschreven tekst over uw activiteiten, producten of diensten?
Onze copywriting service schrijft doordachte tekst en verzamelt boeiende inhoud voor uw website. Bovendien optimaliseren we uw teksten zodat uw website met populaire zoekwoorden kan scoren in bekende zoekmachines.

Copywriting service: 60 € per pagina

Fotografie diensten

Fotografie diensten

Wil u graag enkele unieke foto's voor uw website ?
Wij komen bij u langs om het nodige beeldmateriaal voor uw webdesign te verzamelen.

Fotografie service: 99 € + 15 € per afgewerkte foto

Website vertaling

Website vertaling

Voor het ontwerp van een meertalige website werken wij samen met externe vertaaldiensten. Naargelang de vereiste talen en de aard van de tekst kiezen we een geschikt vertaalbureau met een gunstige offerte.

U ontvangt vrijblijvend een offerte voor de website vertaling

Aanmelding bij zoekmachines, gidsen en relevante websites

Standaard aanmelding bij zoekmachines

Uw website heeft een zoekmachine-vriendelijk ontwerp. Om de vindbaarheid van uw website te verzekeren, verrichten we een uitgebreide aanmelding bij zoekmachines, internetgidsen en relevante websites. We ontwerpen ook een sitemap voor uw website zodat alle pagina's makkelijk bereikbaar zijn voor zoekmachine robots.

Gedetailleerde statistieken over uw bezoekers

Website statistieken

Waar komen uw bezoekers vandaan en hoe ervaren ze uw website? In welke zoekmachines scoort uw website en met welke zoekwoorden?
In samenwerking met Google Analytics en Google Sitemaps bieden we u nauwkeurige, visuele rapporten over uw website.
Bovendien sturen we u elke 3 maanden een uitgebreid positierapport met uw rangschikking in bekende zoekmachines.

Onderhoud van uw webdesign

Website onderhoud

U betaalt geen extra onderhoudskosten voor kleine aanpassingen (bijv. wijziging contactgegevens of vervangen van een foto). Indien u vaak de inhoud van uw website wil aanpassen, kiest u beter voor dynamische pagina's zodat u steeds eenvoudig tekst of foto's kan wijzigen.
Voor uitvoerige wijzigingen bezorgen we u vrijblijvend een offerte.

Onderhoud van zoekmachine optimalisatie aspecten

Onderhoud van zoekmachine optimalisatie aspecten

De zoekmachine optimalisatie van uw webdesign moet voortdurend opgevolgd en bijgewerkt worden zodat uw website de hoge posities in zoekmachines kan behouden.
Deze onderhoudskosten worden enkel in rekening gebracht als de vooropgestelde doelstellingen behaald worden.

Persoonlijke service en professioneel Internet advies

Persoonlijke service en professioneel advies

Tijdens onze samenwerking geniet u steeds van objectief professioneel advies over uw Internet-projecten. U praat steeds met de ontwikkelaars van uw project zodat wij u een persoonlijke service zonder ingewikkelde procedures kunnen garanderen.

Website ontwerp met zoekmachine optimalisatie

Hoe ontwerpen we uw website met zoekmachine optimalisatie?

Verkennend gesprek

We luisteren naar uw doelstellingen en bepalen samen de algemene inhoud, stijl en structuur van uw website. We verzamelen informatie over uw activiteiten en onderzoeken de huidige website trends in uw vakgebied.

Trefwoord analyse

We onderzoeken de populariteit van relevante zoektermen in bekende zoekmachines. Met deze informatie bepalen we een dertigtal gunstige trefwoorden voor uw website.

Voorstelling van het webdesign en de zoekmachine optimalisatie doelstellingen

We stellen u het concept van uw website voor met een duidelijke kostprijs en deadline. U krijgt vrijblijvend informatie en objectief advies over de keuze van uw domeinnaam, webhosting en webdesign opties. De garanties voor de zoekmachine optimalisatie worden in overleg met u bepaald.

Ontwikkeling en zoekmachine optimalisatie van uw website

Uw webruimte en domeinnaam wordt gereserveerd, foto's en teksten worden geoptimaliseerd met efficiënte trefwoorden, webpagina's worden opgemaakt, …. Om een optimale toegankelijkheid van uw website te verzekeren, maken we gebruik van de W3C HTML standaarden. Bovendien beschikt uw website over een sitemap die geschikt is voor de Google Sitemaps dienst.
Met geoptimaliseerde inhoud die afgestemd is op uw doelgroep én zoekmachines maken we van zoekers bezoekers en van bezoekers klanten.

Publicatie van uw website

Internetgebruikers moeten makkelijk de weg naar uw website vinden. Een hoge positie in zoekmachines en voldoende verwijzingen naar uw website zijn hierbij onmisbaar. Om de vindbaarheid van uw website te verzekeren, melden we uw website aan bij de bekendste zoekmachines en internetgidsen. We contacteren ook webmasters van relevante websites en brengen hen op de hoogte van uw website.
Aan de hand van uitgebreide statistieken kan u de populariteit van uw website volgen (met o.a. Google Sitemaps en Google Analytics).

Onderhoud en 3-maandelijkse evaluatie met positierapport

De rangschikking van een website in de zoekresultaten wordt bepaald door veel verschillende factoren. Bovendien wijzigen zoekmachines vaak de zoekalgoritmen en rangschikkingsmethoden. Een geoptimaliseerde website moet dus voortdurend bijgewerkt worden zodat uw website steeds een betere positie in zoekresultaten kan bereiken. Elk kwartaal ontvangt u een positierapport met de rangschikking van uw website in zoekmachines. Indien uw website niet de vooropgestelde doelstellingen realiseert, betaalt u geen onderhoudskosten voor het kwartaal.

"Bedankt voor de leuke website. Ik zal jullie zeker aanbevelen!"
An V. - Bip Bip

Webdesign en internet promotie projecten

ZERO Webdesign Nieuws

Website KMKCars.be uitgebreid en restyledDe website van autohandelaar KMK Cars werd opgefrist en uitgebreid. Bezoek de website om het resultaat te bekijken.
TasteWine@Home.com website opgefristTasteWine@Home.com onderging een restyling door het ZERO Webdesign bureau. Dankzij het succes van de website werd de inhoud uitgebreid en de lay-out restyled.
Motorsport website in opbouwBinnenkort kan u terecht bij Beheyt Motorsport voor informatie over karting en andere motorsporten.
Google - De bekendste en meest gebruikte zoekmachine Windows Live Search - Zoekmachine van Microsoft Yahoo - Bekende zoekmachine Altavista - Gebruiksvriendelijke zoekmachine Ilse - Zoekmachine voor België en Nederland Ask.com - Vroeger bekend als 'Ask Jeeves' Lycos - Populaire zoekmachine AllTheWeb - Geavanceerde versie van de Yahoo zoekmachine Open Directory Project - De grootste internetgids 2Link - Belgische internetgids Go2 - Belgische internetgids Search Belgium - Belgische internetgids

0477 485 688